18:00

Östadkulle SK

Referat

Referat: BK Spark - Östadkulle SK

Vissa poäng är skönare än andra, även om det precis vid slutsignalen faktiskt kändes ganska surt med tanke på att de kvitterar sent.
Men med lite distans ska vi vara enormt nöjda med en poäng!
Första kvarten skapar Spark tillräckligt många lägen för att vinna matchen, men Jesper är hur säker som helst. I den 16 minuten vinner Mahdi kampen med sin back och spelar in bollen till Lindvik som inte helt välförtjänt gör 1-0.
Sen kommer vi in i matchen mer och mer även om spark skapar flest chanser och har mest boll.
Jesper gör massor med ingripanden av hög klass och ser till att vi går till halvlekspaus i ledning.
Tyvärr får 3 spelare kliva av under första halvlek, värst var det för Johan som bröt armen.
Det gör att vi inte har några avbytare kvar till andra halvlek...

Vi är kraftigt tillbakapressade under stora delar av andra halvlek men Jesper är omöjlig att överlista. I 58:e minuten skjuter Spark en straff i stolpen, men lyckas i oredan efter en frispark i vårt straffområde kvittera helt rättvist 5 minuter senare.
Axel Berg ansluter med 20 minuter kvar, var uppsatt på laguppställningen men skulle egentligen inte spela. Det blir en viktig injektion och vi får lite energi igen.
I 73:e minuten får vi en frispark och Tobbe hittar Lindvik som gör sitt andra mål för dagen till 2-1.
Jesper fortsätter att rädda allt ända fram till 85:e minuten när en boll lyckas leta sig in och 2-2 är ett faktum.

Vi lyckas hålla undan resten av matchen och vinner 1 poäng.
Härligt att se vilket jobb vi lägger ner idag och hur långt man kommer med inställning och vilja!